Diari de camp

Aventures d'una sociolingüista en procés de formació

Sobre el blog

Un pas endavant

Feia temps que em rondava pel cap la idea de fer un blog. En seguia molts, però no em decidia a obrir-ne cap. D’una banda, perquè no veia què podia aportar jo a la blogosfera (a part d’un usuari més en els recomptes de blocs en llengua catalana…); de l’altra, com tants projectes, havia quedat arraconat per la manca de temps. Ara, tot i que el temps que hi podré dedicar continua essent escàs, he decidit tirar endavant aquesta iniciativa perquè crec que pot enriquir la meva formació: aplicant el learning by doing intentaré aprendre a escriure i organitzar les idees d’una manera sistemàtica, constant i pública.

Serà un bloc que recollirà resums de les conferències, cursos, seminaris i congressos als quals hagi assistit; lectures; recursos o troballes interessants; o altres aspectes de l’actualitat relacionats amb la llengua catalana i la sociolingüística.

D’aquesta manera, m’obligaré a ordenar els apunts presos durant les conferències (que sovint queden oblidats en una pila de papers), i alhora, el material estarà a disposició de les persones que hi puguin estar interessades.

Així doncs, i seguint les petjades dels meus mestres, obro aquesta tribuna amb la intenció de combinar la qualitat expositiva i argumentativa amb l’exigència i el rigor en el tractament de les dades i la terminologia. Òbviament, segur que cometré alguna relliscada i em ficaré de peus a la galleda, serà llavors el moment de corregir-me i ajudar-me a trobar el camí correcte.

Comencem!

Contacte: montse.sendra@hotmail.com

Informació: https://sites.google.com/site/montserratsendrairovira/

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s